Hopp til innhold

Samarbeidspartnere

Kjedetilknytning

bilde

Vi er en del av Rørkjøp-kjeden og er svært fornøyd med det. Her kombineres kjedesamarbeideds fordeler med full frihet til å velge andre leverandører som støtter våre spesialiteter.
Kjeden gir oss trygghet og mange fordeler ved at vi står sammen med andre medlemmer som har behov for å utvikle seg i takt med markedets behov.


Grossister

bilde

Dagens VVS- og VA-grossist, Heidenreich AS, består av 29 avdelinger, fra Kristiansand i sør til Alta i nord. Nytt sentrallager på ble bygget på Skedsmo i 2002. Dette lageret ble en så stor suksess distribusjonsmessig, at man måtte bygge det ut med ytterligere 5000 m2. Det "nye" lageret, på 12.000 m2, sto ferdig i januar 2007 og sender varer til Heidenreich avdelinger over hele landet. 

bilde

Ahlsell Norge skal skape effektiv handel med installasjonsprodukter, verktøy og verneutstyr til profesjonelle brukere. Vår visjon er å være markedsleder på alle produktområder i alle markeder. Ahlsell Norge har som landets eneste grossist et komplett sortiment innen produktområdene VVS, VA, Elektro, Verktøy og maskiner, og verneutstyr.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter