Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Mercury

Legenden Carl Kiekhafer introduserte Mercury i 1939. Helt siden da har Mercury alltid overgått den standarden motorprodusentene  setter og kundenes forventninger til ytelse, kvalitet og komfort. Det er en tradisjon Mercury er stolt av og gjør sitt ytterste for å videreføre.

Verado®-motorene er et godt eksempel på det. Bare Mercury har klart å utvikle en firetaktsmotor som har like god ytelse som en totakter, uten at motoren er større og tyngre. I tillegg har Verado-motorene utstyr som gir en unik kjøreglede og -komfort. Er du opptatt av enkel ytelse, for eksempel i forbindelse med vannsport, er Mercurys OptiMax-motorer et godt valg. Du får en totakter med avansert bensininnsprøytning som gir høy effekt med et eksosutslipp og forbruk som matcher de beste firetakterne. Mercury er også ledende når det gjelder å utvikle vanlig firetakts utenbordsmotorer. Mercury har motorer som tilfredsstiller alle behov og passer til alle bruksområder enten du er fisker, trenger en hyttebåt eller skal ha motoren på hekken av en seilbåt. Enten du opplever hvor silkemykt og behagelig det er å kjøre en motor med Mercurys Digital Throttle, eller opplever stinget og akselerasjonen til en Fury-propellen, skjønner du at Mercury holder i hevd sin målsetting om alltid å være først og alltid være best. I over 75 år har Mercury hatt ett mål: Sørge for at alle båtbrukere opplever trygghet og får den beste opplevelsen når de er ute med båten sin. 

Derfor investerer Mercury hvert år store summer i forskning og ansetter de beste og mest kreative utviklerne i motorbransjen. Mercury vil være best på teknologi, service og kundetilfredshet.

Les mer om modellene på hjemmesiden til Mercury

bilde

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn