Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Evinrude

Med en Evinrude E-TEC inngår du ingen kompromisser; Det er fullt mulig å nyte høyt dreiemoment, rask akselerasjon og høy toppfart pakket inn i et tøft design, samtidig som du vet at din Evinrude E-TEC er hensynsfull med naturen. I tillegg til å slippe ut minimalt med miljøskadelige stoffer, har Evinrude E-TEC også lav vekt og nøysomt bensinforbruk.

Evinrude E-TEC - "SPEND MORE TIME ON WATER"

3 års serviceintervaller (eller 300 timer), og automatisk innebygget vinterkonserveringsprogram, gir deg mer tid på vannet, samtidig som du har minimale servicekostnader. I tilegg leveres alle nye Evinrude E-TEC motorer selvfølgelig med 5 års garanti (egne betingelser gjelder). Ikke rart at Evinrude E-TEC er markedslederen under kategorien «ren teknologi». Evinrude E-Tec utvider stadig antall modeller som leveres med elektronisk gi/gass(ICON), som gir suveren komfort og kontroll. Evinrude leveres i en rekke forskjellige utgaver fra 3,5 til 300 hk. Finn ut mer ved å laste ned katalogen eller besøk nettsiden til Evinrude. Ta kontakt med din oss for et godt tilbud!

Les mer om modellene på hjemmesiden til  Evinrude

bilde

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn