Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Nordkapp Boats

Båtene fra Nordkapp er designet for sjødyktighet og sikkerhet på sjøen. Tre år på rad har Nordkapp mottatt merket for god design. Det bekrefter at vi tar kvalitet og design på alvor.

Nordkapp  ble etablert i 1967 og har en lang historie bak seg. Med innovativ tenking og fokus på høy kvalitet, ble Nordkapp raskt en betydelig leverandør av glassfiberbåter. Med kontinuerlig produktutvikling, leder Nordkapp an utviklingen med en båtserie hvor sportslig design og høy kvalitet er like viktig som suverene sjøegenskaper!

Nordkapp Enduro 605 er kåret til "Powerboat of the year" under verdens største innendørs båtmesse i Düsseldorf i Tyskland. Prisen er et symbol på anerkjennelse av det arbeidet Nordkapp har lagt ned i utvikling av nye båtmerker de siste årene.

Siste tilskudd på stammen er den helt nye Nordkapp Avant 605. Båten har det samme prisbelønnede og velfungerende skroget som Enduro 605.

Nordkapp båtene leveres med Evinrude E-TEC motorer på akterspeilet. Et soleklarT valg fordi motorene leverer det en Nordkapp fortjener: Rask akslerasjon, behagelig lydnivå og samme høye kvalitetsnivå som båtene. Motorenes moderne design, samt valget mellom blå eller hvit motor, gjør at vi sammen med Evinrude E-TEC kan levere komplette båtpakker hvor båt og motor virkelig spiller på lag. Sjekk ut Nordkapp-katalogen og finn din nye båt! Les mer om modellene på hjemmesiden til  Nordkapp Boats

bilde

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn