Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Malerverktøy

Verktøyet er halve jobben- og sjelden stemmer det bedre enn når du skal i gang med malingsjobben.

Jordan produserer rengjøringsprodukter og malerverktøy til alle malejobber. Vi har ett bredt sortiment som forenkler rengjøringen og malejobben.

bilde

Pensler for alle jobber og alle malere

I Jordans brede sortiment finner du pensler til alle typer malejobber. Uavhengig om du er en proff maler eller nybegynner finnes det smarte, slitesterke pensler som passer med dine behov og ønsker.

bilde

Ruller for mer effektiv maling

Ruller er effektive og enkle å bruke til mange malejobber, ikke bare til store flater. Det er viktig å velge riktig rull til det underlaget man skal male på- ulike ruller har ulike bruksområder og gir forskjellig finish.

bilde

Verktøy til alle steg i malejobben

Jordan målsetter seg å ha et komplett sortiment med verktøy som gjør oppussingsarbeidet raskere og mindre slitsomt. Med smarte verktøy som skraper, kniver, sparkler og forlengerskaft går oppussingen lettere. Husk at med riktig verktøy sparer du tid og unngår unødvendig belastning!

bilde

Produkter til alle typer rengjøring

Jordan tilbyr et bredt sortiment av forskjellige rengjøringsprodukter. Gjennom fokus på kvalitet, ergonomi, design og forbrukerinnsikt er våre rengjøringsprodukter godt egnet til den tradisjonelle hverdagsrengjøringen så vel som til den grundige oppussingsjobben.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn