Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Om oss

Tre forretningsområder: RØRLEGGERFORRETNING - MARINA FRITID - FARGEHANDEL

Foretaket ble etablert i juli 1964 av Bjørn og Else Zakariassen som en ren rørleggerbedrift i Lødingen, og ble etter noen års drift tilført nye forretningsområder - og da primært på den Maritime siden. I 1981 flyttet vi så inn i et helt nytt anlegg i Moloveien 1, som siden den gangen har utviklet seg til et meget interessant og aktivt senter for båt og fritid.

Høsten 2009 kjøpte vi Lødingen Fargehandel og tilførte nytt forretningsområde som vil gi oss en ny dimensjon og åpner for nye muligheter for vårt senter i Moloveien 1. Fargehandelen ble reåpnet i våre lokaler 19. oktober 2009.

Fortsatt er VVS-biten en vesentlig del av forretningen. Over disse årene har vi opparbeidet oss et godt renome både lokalt og regionalt, og det ligger i dag en betydelig Goodwill i foretaket. Moloveien 1 ligger sentralt plassert i Båthavna i Lødingen, og disponerer et tomteareale på ca. 4,5 mål. Selve driftsbygningen tilbyr et stort butikkareale i tillegg til motorverksted, servicehall, lager og kontorer - og strekker seg over et areale på ca. 600 m2 . I umiddelbar tilknytning til driftsbygningen ligger fasiliteter for drivstoffbunkring både fra sjø og land samt slip for båtfolket.

bilde

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn